Vink Adviesgroep     Onze medewerkers voor ons kantoor
logo Vink Adviesgroep
 Bedrijf | Particulier | Online verzekeren | Online tools | Formulieren | Begrippen
AssurantiŽn >> Bedrijf >> Huislees meer over dit onderwerp premieberekening

Woonhuisverzekering

Brand is een van de meest verwoestende gevaren voor uw huis. Maar ook waterschade of stormschade, een inbraak, of bliksemschade het kan iedereen overkomen en de gevolgen kunnen ingrijpend zijn.

Ook Uw woonhuis en/of garage kunt U verzekeren tegen diverse schades, waarbij eveneens geldt, dat een meer uitgebreid pakket mogelijk is tegen een hogere premie.

Onze extra uitgebreide woonhuisverzekering biedt een uitstekende dekking voor uw eigen huis of appartement. Een premievoorbeeld: Voor normale naoorlogse woonhuizen bedraagt de premie, exclusief glasbreuk, 0,60š over de herbouwwaarde. Ook voor niet-standaard woningen hanteren wij scherpe premies.

De belangrijkste kenmerken van deze verzekering zijn:

garantie tegen onderverzekering

jaarlijkse indexering

schuren, garages e.d. meeverzekerd

inclusief milieuschade

geen eigen risico, behalve bij stormschade

Hier kennen we:

- de uitgebreide woonhuisverzekering
- de maxium plus woonhuisverzekering

Voor stormschade geldt een eigen risico 2%0 van het verzekerde bedrag met een minimum van 225,- Euro en een maxium van 450,- Euro

Het beste verzekerd u er zich dan ook voor via uw inboedelverzekering of opstalverzekering.
De brandverzekering vergoedt de schade die ontstaat door brand. Dit kunnen uw spulletjes thuis zijn, zoals meubels of kleding, maar ook het huis zelf. Als u alleen een brandverzekering afsluit en niet een inboedelverzekering, dan vindt er geen uitkering plaats bij inbraak.

Een verzekering die het woonhuis van particulieren verzekert tegen een groot aantal gevaren. (brand en afhankelijk van de gekozen dekking: rook- en roetschade, storm, inbraak en diefstal, diverse vormen van waterschade, aanrijdingen, vandalisme).
Als reparatie niet mogelijk is, wordt de nieuwwaarde vergoed. Uitgesloten blijven oorzaken met een catastrofe-achtig karakter, zoals oorlogssituaties, atoomkernreacties en overstromingen.

 

Bereken uw premie

Dekking

De premie is afhankelijk van de waarde van de woning, de ligging, dekking en het eigen risico. De woonhuisverzekering kent 3 dekkingsvormen:

Uitgebreide woonhuisverzekering (minst complete)
Extra uitgebreide woonhuisverzekering
Meest uitgebreide woonhuisverzekering (meest complete)
Huis met een rieten dak?
Verzekeringsmaatschappijen vragen een hogere premie op de brandverzekeringen voor woonhuizen of boerderijen met een rieten dak. Dat is logisch, maar veel premies zijn wel erg hoog. De kans is groot dat ook u veel te veel premie betaalt! Hoe vindt u nu de verzekering met de beste dekking tegen de voordeligste premie?

Daarbij kunnen wij u helpen. Als geen ander vertrouwd met de wereld van verzekeringen. Wij weten feilloos de weg in het enorme aanbod van verzekeraars en samen met u vinden we de ideale verzekering voor u.

Extra dekking

Bereken premie

Ä 
Woonhuisverzekering
Vragen, persoonlijk advies of direct verzekeren?
Bel ons dan: 071 3613810
 ASSURANTIňN
 HYPOTHEKEN 
 OVER ONS 
 CONTACT 
 Vink Adviesgroep
 Rederijkersplein 4
 2203 GB Noordwijk
 telefoon 071 3613810
 fax 071 3649439
De vuurtoren van Noordwijk