Vink Adviesgroep     Onze medewerkers voor ons kantoor
logo Vink Adviesgroep
 Bedrijf | Particulier | Online verzekeren | Online tools | Formulieren | Begrippen
AssurantiŽn >> Bedrijf >> Vervoerlees meer over dit onderwerp PDF premieberekening

Autoverzekering

Deelname aan het steeds drukker wordende verkeer brengt de nodige risicos met zich mee. De kans op een aanrijding of ongeval neemt daardoor sterk toe. En daarmee de kans dat u schade lijdt. In geval van een aanrijding is het prettig om de materiŽle schade vergoed te krijgen, aangezien de kosten nogal op kunnen lopen.

De beste autoverzekering is voor u natuurlijk erg belangrijk. Hoe oud of nieuw uw auto ook is. Uw kostbare auto verdient een verzekering zonder verrassingen achteraf. En voor zon autoverzekering wilt u vanzelfsprekend niet te veel betalen. Sterker nog, liever minder dan u nu betaald! U bent hier op de goede plek voor de goedkoopste autoverzekering

Hoe kunnen jullie zo goedkoop zijn?

Vink Adviesgroep werkt met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen, die zich richten op verschillende doelgroepen, denk aan de leeftijd van de bestuurder, woonplaats, nieuwwaarde van de auto of bijvoorbeeld het gewicht van de auto. Vink Adviesgroep zoekt uit al deze verzekeringsmaatschappijen op basis van uw gegevens de voordeligste aanbieder.

De verzekeringsmaatschappij die voor u de voordeligste is, hoeft dat bij uw collegas of vrienden dus niet te zijn.

Bereken uw premie

Dekking

Voor de verzekering van uw auto zijn er drie mogelijkheden :

WA-verzekering
Voor de schade u aan anderen met uw auto toebrengt is verzekerd onder de wettelijk verplichte WA-verzekering. Elke autoverzekering heeft dit onderdeel als basis.

Schade aan uw eigen auto kunt u aanvullend verzekeren op 2 manieren :

Beperkt cascoverzekering Ook bekend als mini-casco, waarmee de auto extra verzekerd is tegen onder andere ruitbreuk, diefstal van of uit uw auto, schade door storm en hagel, brand, joyriding en schade veroorzaakt door overstekend wild.

Allrisk verzekering Deze (volledige) cascoverzekering dekt naast de risicos van de beperkte cascoverzekering ieder van buitenaf  komende schade die tijdens deelname aan het verkeer kan ontstaan. Denk hierbij aan een aanrijding of slippen en omslaan. Het maakt voor de schade-uitkering niet uit of de schade door uzelf of door een ander is veroorzaakt.

Extra dekkingsmogelijkheden

Bij veel auto-ongelukken is er niet alleen schade aan de auto. De bestuurder en de passagiers kunnen bijvoorbeeld ook letsel oplopen met grote financiŽle gevolgen. Hiervoor zijn dan ook aanvullende dekkingsmogelijkheden. Een extra zekerheid voor u.

Ongevallen inzittenden
Biedt een uitkering indien de bestuurder of een passagier als gevolg van een ongeval of komt te overlijden dan wel blijvend invalide wordt.

Schadeverzekering inzittenden
Hierbij is de daadwerkelijke (letsel)schade van bestuurder en passagiers verzekerd tot een bepaald maximum per ongeval. Die schade kan bestaan uit zaakschade (kleding, brillen etc.), inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten, medische kosten, smartengeld en uitvaartkosten.

Verhaalsrechtsbijstand 
Verleent juridische bijstand bij het verhalen van schade aan de auto na een verkeersongeval.

Rechtsbijstand Motorrijtuigen
Naast het verhaal van materiŽle schade is deze verzekering van nut bij het verhalen van persoonlijke letselschade (smartengeld en inkomstenderving). Daarnaast krijgt u rechtsbijstand bij een geschil over de koop of onderhoud van de auto.

Het is bijna altijd verstandig om een rechtsbijstand verzekering af te sluiten. Zeker als u kiest voor een WA- of WA + Beperkt Casco dekking voor de auto is het meeverzekeren van juridische hulp belangrijk. Anders moet u bij onduidelijkheid over de schuldvraag van een aanrijding of ongeval, het alleen opnemen tegen doorgewinterde schaderegelaars en juristen van de tegenpartij.

lees meer 2e gezinsauto-regeling
lees meer Groene Kaart
lees meer Accessoires / Geluidsapparatuur
lees meer Nieuwwaarderegeling
lees meer Beveiliging
lees meer Premie / No-claim-regeling / Bonus-Malusladder / S
lees meer Het Waarborgfonds Motorverkeer

Downloads

Download nu dit formulierErasmus Motorrijtuigverzekering

Bereken premie

Ä 
Autoverzekering
Vragen, persoonlijk advies of direct verzekeren?
Bel ons dan: 071 3613810
 ASSURANTIňN
 HYPOTHEKEN 
 OVER ONS 
 CONTACT 
 Vink Adviesgroep
 Rederijkersplein 4
 2203 GB Noordwijk
 telefoon 071 3613810
 fax 071 3649439
De vuurtoren van Noordwijk